Нещо коледно

Здравейте, приятели :). Днес съм в особено добро настроение заради темата, за която избрах да пиша. Коледааааа! В този месец от годината често ми се случва да искам да се чувствам като дете, да вярвам в чудеса и в добрия старец с бялата брада, който не ме е забравил. Сега ще си призная и нещо много тайно – по празниците обичам да си правя маратон от коледни филми. Там всичко е толкова красиво украсено и накрая винаги завършват щастливо.

festive-christmas-home-decorating-ideasОнзи ден попаднах на това изображение на коледна украса за дома и нещо в него много ме привлече. Може би стената в тюркоазен цвят. Така като се загледам всичко в него е много идейно. Вижте само нарисуваната камина и свещите в основата на огъня. Креативно решение. Играчките по белите гирлянди също много си пасват, въпреки че са в четири различни цвята. Възглавничката на червения стол също добре се вписва в тематичната обстановка, а малкият Дядо Коледа допълва цялата празнична картинка. Това е един чуден кът – представям си се как седя там до „камината“ и пия чай. Ще си поговорим малко със Санта за нещата от живота и той ще ми подари онзи подарък от детството, който така и не получих. Мисля, че всички имаме по един такъв, който още помним. Казах, ви че по това време на годината се чувствам като дете :).

Хубаво е да имаме поне веднъж годишно празник, който ни кара да се чувстваме щастливи. Аз вече успях да украся у нас и като вляза вкъщи, настроението е съвсем друго – просто знаеш, че предстои да се случи нещо вълшебно.