История с щастлив край

zapoznanstva_po_internetПривет от мен. Днес ще Ви споделя една история с щастлив край, която се развива благодарение на запознанство в Интернет. По принцип аз съм малко скептична към този вид връзки, но много хора се запознават именно така.

В ерата на комуникациите е нормално да прекарваме повече време на компютъра и да си говорим с различни хора. Разбира се, че този тип общуване не трябва да измества реалното, очи в очи.

Аз също имам няколко регистрации в различни сайтове за запознанства, където говоря с приятели. Отношенията ни са чисто приятелски и според мен трудно биха прераснали в интимни. Може би, защото съм леко предубедена или защото не съм срещнала подходящия човек. Не знам, но нещата не ми се получават. Уж се харесваме с някое момче, а накрая се оказва че нещо не върви.

Колкото до историята, за която Ви споменах в началото, тя се отнася за моя съседка. Тя изживя бурна любов, която завърши с раздяла. След това реши да се разнообрази, като си комуникира с нови познати по Интернет. Така ден след ден приятелствата й ставаха все повече.

Дойде момент, в който ми сподели, че се е влюбила в един мъж. Започнаха връзка на живо и така отношенията им станаха още по-сериозни.

Стигна се до там, че те взеха решение да се оженят. Направиха страхотна сватба и към днешна дата са много сплотени и щастливи. Имат си и детенце на годинка, което ги радва и внася щастие в дома им. С тяхната история се убедих, че има и сериозни хора в сайтове за запознанства.