Мъже, без нас не можете!

0601_lifestyle_petsoffice_630x420С колко неща може да се справи една жена? Отговорът е: с много!!!

Ако се придържаме към схващането, че мъжете са силният пол, то аз съвсем сериозно заявявам, че ние жените пък сме многофункционалният. Тъкмо на нашите плещи често пада гледането на децата, грижата по дома и задълженията като шиене, готвене, пране и простиране. Ние сме тези, които съчетаваме ходенето на работа, общуването с клиенти, с разхождането на домашния любимец, воденето и прибирането на децата от градина или училище и при това винаги с усмивка.

Ние сме мили, нежни и обичащи. Големите ни сърца са отворени за всяко малко или голямо същество. Можем да преодолеем планини с упоритостта си, да преместим дома си, ако се налага, да укротим звяр, ако това ще ни спаси.

Жалко обаче, че повечето мъже ни взимат за даденост. За влиянието, което имаме върху живота им се сещат едва, когато заминем за кратко и оставим всичките ни задължения и отговорности в техните „вещи“ ръце. Факт е, че повечето мъже трудно се справят с готвене и гледане на деца, особено след работа. А стане ли дума за поддържане на някакъв ред – просто не ги търсете. Заминете в командировка за два-три дни и ще видите как в деня на завръщането ви ще ви  посрещнат като богиня, ще ви обсипят с комплименти и ще са особено любвеобилни. Не, няма нищо гнило в Дания. Поведението им е повлияно от осъзнаването, че без вас не могат да си вържат и обувките. А резултатът е повече разбиране и повишена привързаност.